Alkmaar, 21 januari 2014. Blijkbaar is er niet alleen in de landelijke politiek soms iets loos met politici, maar ook op lokaal niveau. Voor de rechtbank stond Heerhugowaards raadslid Piet Carnas. Hij werd schuldig verklaard aan het mishandelen van zijn buurvrouw in februari 2012, tijdens een vechtpartij tussen beide gezinnen. Carnas kreeg een boete van 570 euro, waarvan 350 euro smartengeld. Volgens het raadslid moest die toch al betaald worden, omdat dit bedrag ook bij de veroordeling van zijn zoon door de kinderrechter naar voren kwam. Het is niet de eerste keer dat het gemeenteraadslid negatief in het nieuws komt. Hij bleek vaste gast te zijn bij de Hells Angels en vaak afwezig bij raadsvergaderingen.

Die bewuste avond in 2012 was het gezin Carnas bij de buren op een feestje. Er ontstond tijdens onenigheid tussen de buurvrouw en zijn zoon. Zij zou Carnas junior hardhanding van de bank getild hebben, waarop deze haar over de salontafel gooide. Andere familieleden sprongen elkaar bij, de andere zoon van het raadslid naar verluid met een stuk hout. De buurman liep een wond aan het hoofd op, de buurvrouw moet met een gebroken neus en verwondingen aan het hoofd naar het ziekenhuis. Of het gezin Carnas zelf ook gewond raakte is niet bekend. Piet Carnas ontkent zijn buren met de vuist geslagen te hebben en gaf aan dat drankgebruik reden was dat zijn buren vielen bij duwen. Hij ontkende ook cocaïnegebruik. Alhoewel de politie wel symptomen had waargenomen, kon dit niet hardgemaakt worden. Het raadslid sprak zelf van wietgebruik.

Pin It
Bekeken: 1832x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/