Alkmaar, 24 januari 2014.  Danny B. stond deze week voor de rechter voor het inrijden op een motoragent op 3 februari 2013. Tegen de 34-jarige Alkmaarder is een gevangenisstraf van een jaar geëist, en een rijontzegging van drie jaar. Daarnaast vordert de politieman via rechtbank 750 euro smartengeld. Volgens officier van justitie E. van Doorn is het bewijs overtuigend genoeg om tot de conclusie te komen dat het om een poging tot doodslag ging. De advocaat van de verdachte vroeg echter om vrijspraak. De motoragent had Danny B. herkend als bestuurder van het bestelbusje aan de hand van een foto, maar advocaat R. Verhoeven stelt dat dit bewijs te mager is.

De rechtszitting betreft het op een motoragent inrijden van een bestelbusje bij een alcoholcontrole in Heerhugowaard op 3 februari 2013. De bestuurder negeerde de aanwijzingen van een motoragent, waarop deze de achtervolging wilde zetten. De man bleef de stoptekens negeren en reed op de motoragent in voor hij er vandoor ging. De politieman kon het busje nog maar net ontwijken. Tijdens een speurtocht werd het busje in een woonwijk aangetroffen, maar de dader was spoorloos. Het voertuig staat op Danny B. maar deze blijft ontkennen dat hij de bestuurder was.

De uitspraak van de rechtszaak zal op 5 februari gedaan worden.

Pin It
Bekeken: 1198x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/