Alkmaar, 25 januari 2014. De Partij van de Arbeid Alkmaar is geschrokken over de ondertekening van de intentie-overeenkomst tussen AZ en de gemeenten Zaanstad en Wormerland. De fractie is teleurgesteld in wethouder De Baat die verantwoordelijk is voor dit dossier. Afgelopen donderdag in de commissievergadering gaf hij aan optimistisch te zijn over de afloop met betrekking tot de vestiging van het trainingscomplex in De Westrand. 

Factievoorzitter Paul Verbruggen: "Als AZ met zijn trainingscomplex vertrekt heeft dit grote consequenties voor scholen, sportverenigingen en bedrijven in Alkmaar en directe omgeving. De PvdA Alkmaar heeft een interpellatiedebat aangevraagd voor de komende raadsvergadering aanstaande donderdag."

Pin It
Bekeken: 1105x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/