AZ volgt Roda JC-aanvaller Guus Huppert op de voet, zo meld Voetbal International. De Alkmaarders spelen daarmee in op het in medio 2015 aflopende contract van Roy Beerens. Volgens De Limburger heeft AZ zelfs al een eerste bod uitgebracht, dit is echter afgewezen. Onduidelijk is of AZ nog een tweede poging gaat wagen om de 21-jarige aanvaller naar Alkmaar te halen. Roda's technisch manager Leon Vlemmings heeft de Noord-Hollanders laten weten dat de club Hupperts niet wil laten gaan: "Niet alleen is het bod te laag, we willen Guus nu ook niet kwijt. We hebben op dit moment iedereen nodig." 

Hupperts is op dit moment bezig aan een sterk seizoen. Afgelopen weekend maakte hij nog de winnende treffer voor de Limburgers in het duel met Roda JC. Zijn teller staat daarmee op 8 doelpunten in 24 wedstrijden. Onlangs lichtte Roda de eenzijdige optie om het contract van Hupperts met 1 jaar te verlengen, hij staat nu nog onder contract tot medio 2015.

 

Pin It
Bekeken: 1039x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/