Alkmaar, 26 januari 2014. Zaterdag gingen de waterpolodames van DAW op bezoek bij DWT uit Haarlem. Van te voren werd een lastig duel verwacht, maar de wedstrijd ging gelijk op. Het stond dan ook nog 0-0 na het eerste kwart. DAW speelde op een te klein gebied en daardoor was het lastig om elkaar aan te spelen en de bal in de ploeg te houden. Dat resulteerde in het tweede kwart in een 2-0 achterstand.

Het eerste punt voor de ploeg uit Alkmaar kwam in het derde kwart op het scorebord. De goed doorzwemmende Cynthia Kleppe rondde een fraaie contra-aanval af: 2-1. In het laatste kwart kreeg DAW een goede mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Cathelijn van 't Hoff kreeg een strafworp mee, maar de bal stuiterde via de binnenkant van de paal langs het doel weg. Een man-meer situatie daarna werd wel verzilverd. Het was opnieuwe Kleppe die scoorde en dat bracht de stand op 2-2. De hoop op een goed resultaat werd de Alkmaarse dames echter ontnomen door een late treffer van DWT: 3-2. In de korte tijd die nog restte kon DAW niet meer tot een beter resultaat komen en ging het zonder punten terug naar Alkmaar.

De 3-2 uitslag heeft geen gevolgen voor de positie van DAW. Het staat nog steeds derde in de Regio Midwest Dames 1 met 22 punten, maar het zorgt er wel voor dat de aansluiting met de nummers 1 en 2, voor zover die nog bestond, nu echt weg is. UZSC 3 staat met 31 punten op kop en S.G. Amersfoort 2 volgt met 28 punten. en dat terwijl ze nog een wedstrijd tegoed hebben. Daarnaast is de derde plek in gevaar. ZV Haerlem 1 en De Snippen 1 wonnen wel en komen zo erg dichtbij.

Pin It
Bekeken: 1028x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/