Oost-Graftdijk, 31 januari 2014. Woensdag werd een heet hangijzer besproken tijdens de gemeenteraadsvergadering van Graft-De Rijp. Al meerdere jaren leeft een deel van Oost-Graftdijk met geluidsoverlast door het zware verkeer dat voorbij rijdt in verband met de aanleg van een villapark. De trillingen veroorzaakt door het verkeer zorgen ook nog eens voor schade aan de huizen. De oppositiepartijen hadden verantwoordelijk wethouder Lino Zwitselaar in het vizier, de coalitie steunde hem. De rechtbank heeft drie keer een ontsluiting om de buurt te omzeilen afgewezen en de oppositie en de buurtbewoners verwijten de wethouder dat hij drie keer zijn zaakjes niet op orde had. De meeste negatieve gedachtegang was dat hij opzettelijk treuzelde, totdat het uiteindelijk niet meer nodig is.

Maar nu lijkt er dan toch een oplossing, en volgens de wethouder zelfs een betere dan de eerste. Hij hoopt dan ook dat iedereen tevreden zal zijn met deze alternatieve route. Bij de tegenstanders heerst het gevoel van 'eerst zien, dan geloven', na een aantal jaren met teleurstellingen.

Pin It
Bekeken: 1017x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/