Het team van de De Foresters uit Heiloo is de winnaar van het Reiger Boys International Youth Tournament voor jeugdteams onder 11 jaar dat afgelopen zaterdag werd gehouden. In het sterke deelnemersveld van 40 ploegen bleken zij te sterk voor gastheer Reiger Boys dat met 5-0 werd verslagen.

De twee regionale amateurverenigingen waren hiermee de baas over een groot aantal teams uit binnen en buitenland. Met namen als Tottenham Hotspur, Celtic, PSV, FC Utrecht, KV Mechelen, KV Oostende, PEC Zwolle en vele anderen had de organisatie voor een indrukwekkend deelnemersveld gezorgd.

Ondanks het verlies in de finale bleek thuisploeg Reiger Boys JO11-1 de verrassing van de dag. In 2015 zorgde de thuisploeg ook al eens voor een stunt door met een sterke lichting op een knappe vijfde plaats te eindigen. Deze prestatie werd tijdens deze editie overtroffen door Dirk Jan van Barneveld en Alex Verkooijen die ondanks het ontbreken van vaste coach Tom Boukes het team tot op het bot wisten te motiveren.

Wat een zinderend  eindstuk van een geweldige dag had moeten worden waar door 40 teams 225 wedstrijden werden gespeeld bleek genoeg geen echte wedstrijd. Bij Reiger Boys was de pijp leeg na negen zware wedstrijden. De Foresters bleken simpelweg te sterk en werden de meer dan verdiende winnaar van het Reiger Boys International Youth Tournament.
Pin It
Bekeken: 3349x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/