Het KNMI heeft voor heel het land code geel afgegeven vanwege overtrekkende onweersbuien, met windstoten, hagel en regen. De Koninklijke Wandel Bond Nederland reageerde daarop door lokale afdelingen te adviseren de eerste dag van de Avondvierdaagse af te gelasten.

"Wij adviseren lokale organisaties geen enkel risico te nemen", laat een woordvoerder van de KWBN aan RTL Nieuws weten. De organisatie achter de Waardse editie liet via mail weten dat er vanmiddag om 14.00 uur "nogmaals gekeken wordt t.a.v. de weersverwachting", maar navraag bij de gemeente leert dat er expliciet in de vergunning staat vermeld dat het evenement in het geval van een weeralarm géén doorgang mag vinden.

Deze week lopen zo'n 150.000 tot 200.000 kinderen de Avondvierdaagse waaronder in deze regio. De Alkmaarse editie begint echter morgen pas en in Langedijk vindt de avondvierdaagse pas in juni plaats.
Pin It
Bekeken: 4131x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/