In verband met het door het door het KNMI afgegeven weeralarm en het daaruit voortvloeiende advies van de wandelbond om de avondvierdaagse voor vanavond te schrappen, stond de start van de Waardse editie op losse schroeven.

De organisatie heeft de verwachtingen goed bekeken en ingeschat en heeft na overleg met de gemeente toch besloten maandagavond van start te gaan. De gemeente heeft nog wel geadviseerd de deelnemers extra te informeren over de do's en do nots  bij onweer.

De reden dat het evenement ondanks het weeralarm door kan gaan ligt in het feit dat het niet gaat om een afgesloten evenemententerrein en deelnemers dus vrij zijn om te gaan waar en wanneer zij willen.

Mensen die het desondanks toch niet aandurven vanavond te lopen kunnen rekenen op de nodige coulance van de organisatie: "natuurlijk krijgen ze gewoon een medaille na de laatste etappe". De gemiste eerste dag wordt dan dinsdagavond alsnog afgestempeld.

 
Pin It
Bekeken: 3824x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/