Dinsdagochtend heeft het decor van één van de acts van locatietheater Karavaan er onbedoeld voor gezorgd dat de hulpdiensten in hoogste staat van paraatheid werden gebracht.

De act wil mensen laten zien wat er kan gebeuren wanneer de waterspiegel stijgt en daartoe drijft er in het water bij 't Wuijver in Oudorp het dak van een huis. Dat fungeert als decor/podium voor de act. Door de wind was het dak iets meer naar het midden van het water gedreven en werd vanaf de 'kippenbrug' gespot door een voorbijganger die prompt 112 belde met een melding over een gezonken woonboot.

Daarop werden politie, brandweer, ambulance en traumaheli gealarmeerd. De politie kwam als eerste ter plaatse en trof ter plaatse een verbaasde molenaar die wist te melden dat er toch echt niets was gebeurd maar dat het om een theateract van Karavaan ging.

Het is niet de eerste keer dat de bijzondere acts op bijzonder locaties van Karavaan voor 'reuring' zorgen.
Pin It
Bekeken: 3697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/