Outdoorpark Alkmaar is nog maar net geopend, of de eerste aanvragen voor Obstacle Run Trainingen stromen al binnen. Voor deze enthousiaste sporters heeft Alkmaar Sport goed nieuws: vanaf dinsdag 13 juni start Outdoorpark Alkmaar met twee gloednieuwe Obstacle Run Trainingen voor recreanten én ervaren wedstrijdlopers.

“Vanwege de vele animo gaan we meteen met twee groepen van start,” vertelt organisator Maik Boontjes van Alkmaar Sport, “de groep ‘Recreant’ en de groep ‘Zelfstandig’. Maximaal kunnen er 20 deelnemers per groep meedoen. De recreantengroep traint een uur lang diverse technieken onder begeleiding van een ervaren instructeur, zoals touwklimmen, apenhang, cat crow, schippersslag en paalklimmen. De groep met ervaren wedstrijdlopers traint zelfstandig in groepsverband. Ook deze training duurt een uur. Het zijn ideale trainingen om fysiek het maximale uit jezelf te halen!”

De Obstacle Run Trainingen vinden vanaf 13 juni wekelijks plaats op het terrein van Outdoorpark Alkmaar. De training voor recreanten start om 19:00 uur, de training voor gevorderden om 20:00 uur. De prijs voor een uur recreantentraining bedraagt € 8,50. Gevorderden, die zelfstandig trainen, betalen € 5,- per uur. Meer informatie is te vinden op de website www.outdoorparkalkmaar.nl/training.
Pin It
Bekeken: 3579x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/