Afgelopen weekend is in Eindhoven de Synchrobeat gehouden, het NK
Synchroonzwemmen voor jeugd onder 12 jaar (AGE1) en onder 15 jaar (AGE2). Daarnaast werden ook de NK Vrije Combinatie gezwommen, waarbij solo, duet en groep in één uitvoering gecombineerd worden. Op een Hollywood-mix van muziek zwommen de DAW-meiden naar een mooie 10e plek.

In de categorie AGE2 namen zes DAW-zwemsters deel. Giorgia Candossie en Eva Schijf gingen als 11e en 12e door naar de solofinale op zondag. Met het zeskoppige team plaatsen zij zich als 6e en met hun duet als 7e. Het duet in de finale kende wat foutjes, maar evengoed een mooie 8e plek. Eva behield daarna haar 12e plek solo en Giorgia steeg nog naar de 10e. Als laatste moest het team zwemmen. Ondanks de vermoeidheid van Eva en Giorgia werd de 6e plaats behouden.

In AGE1 kwamen vier synchroonzwemsters van DAW uit, waarvan de meesten debutant. Met duet en groep werden evengoed de finales als 8e bereikt. In de finale werd het team uiteindelijk 9e. Het duet liep helaas iets minder en leverde een 12e plek op.
Pin It
Bekeken: 3183x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/