Op zaterdag 24 juni vindt het Boardlife Festival plaats bij Skeef in Heerhugowaard. Aan het Strand van Luna kun je met de blote voetjes in het gras de zomer vieren te midden van diverse live optredens van bands en singer-songwriters, dj sets, theater en bekende en nieuwe activiteiten.

Tijdens Boardlife kun je van 12:00 tot 22:00 uur lekker lui zijn maar ook wakeboarden, skaten, slacklinen, pop up paaldansen, sup polo spelen of mega twister, mikado en bingo. Er is verder yoga,  'Shredtopia', beatboxen en er zijn spectaculaire demo's. Nieuw dit jaar is de Boardlife afterparty bij Podium Victorie in Alkmaar, van 23:00 tot 03:00 uur.

Kaarten voor het festival kosten €11,50, voor de afterparty €10 en een combiticket kost €17,50. Meer info op boardlife.nl en Facebook.

 
Pin It
Bekeken: 3893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/