Van het weekend had Alcmaria Victrix haar jaarlijkse jeugdkamp. De kinderen beleefden weer een onvergetelijk weekend en de club is dan ook trots op de jonge organisatie van vooral twintigers, die dit mogelijk hebben gemaakt.

Ruim 120 kinderen waren drie dagen lang lekker bezig met spelletjes, waterballet, een spannend nachtspel en een rollenspel met cowboys en indianen. En het weer werkte ook nog eens mee.

De afsluiting was zoals gewoonlijk met alle ouders erbij, die hun ‘oververmoeide’ kinderen weer op kwamen halen. Maar niet nadat Robin Nolten het Alcmaria-lied zong,  alle teams hun diploma hadden ontvangen.

Ook werd de Rinus Bruckman Award voor de tweede keer uitgereikt aan de deelnemer die de begeleiding het meest is opgevallen. Dit hoeft dus niet de beste met alles te zijn. Jim Kaaij ontving de beker door zijn enthousiasme bij iedere activiteit en omdat hij  maximaal van jeugdkamp genoot.
Pin It
Bekeken: 3336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/