Alkmaar doet mee aan het landelijke streethockey toernooi. Om te bepalen welke 6 tot 8 kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar zich plaatsen voor deze finale worden woensdag 12 juli voorrondes gespeeld in diverse wijken in Alkmaar. De winnende teams plaatsen zich voor de finale regio Alkmaar, die plaats zal vinden op woensdag 19 juli op het middenterrein van de 400-meterbaan van Sportcomplex De Meent.

De sportleraren van Alkmaar Sport organiseren op woensdag 12 juli de voorrondes van het streethockey toernooi op meerdere locaties in Alkmaar en Bergen. Zo kun je meedoen in De Hoef (gymzaal Gabriël Metsulaan), Overdie (gymzaal Fontein), Oudorp (sportzaal de Oever) Koedijk (sporthal de Rietschoot) De Mare (gymzaal Sneeuwgansstraat) en in de Bergermeer (Beethovensingel). Voorafgaand aan de voorrondes kunnen de kinderen in Alkmaar op woensdag 14 juni, 21 juni, 28 juni en 5 juli clinics streethockey en urban hockey volgen op bovengenoemde locaties.Doe je niet mee met het streethockey toernooi, dan kan je evengoed meedoen aan de clinics en andere woensdagmiddag activiteiten.

Inschrijven kan met een team van 6 tot 8 personen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de sportleraar op de woensdagmiddag. Heb je geen (volledig) team maar wil je wel meedoen? Meld je dan ook aan, dan delen wij je bij een team in. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.alkmaarsport.nl/sportxtra.
Pin It
Bekeken: 3206x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/