Op de woensdagen 28 juni en 5 juli organiseert het KNGU Talent Opleidings Centrum Triffis Alkmaar een open talenttest voor kinderen geboren van 2007 tot en met 2012.

In de test wordt door de talenttrainers van Triffis gekeken naar aanleg en motivatie van de kinderen, en wordt beoordeeld of zij kunnen instromen in de talentgroep van Triffis. Deze groep bereidt zich voor op deelname aan wedstrijden. Ervaring op de trampoline is niet nodig, maar dan is ervaring in een aanverwante sport, bijvoorbeeld turnen, wel een pré.

De tests beginnen om 13.30 uur en vinden plaats in de trampolinehal in Sportcomplex De Meent. Aanmelding en meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pin It
Bekeken: 3184x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/