De grootste obstacle run in de kop van Noord-Holland beleeft zijn vierde editie op zondag 10 september. Deze grootse Run in recreatiegebied Geestmerambacht is 6, 12 of 18 kilometer lang en kent vele 'operaties'. Het parcours biedt veertig uitdagende en spectaculaire obstakels en deelnemen kan solo of met een team van minimaal zes personen. 

Dit jaar is er voor het eerst een Family Obstacle Run de dag voor de grote runs. Kinderen van 5 t/m 12 jaar leggen dan samen met een volwassene een parcours van 3 km af, met twintig leuke en uitdagende obstakels zoals Mud Trenches, Defensive Walls, een Monkey Hang en Hill Slides.

Wees op tijd met inschrijven, want vele operaties zullen al snel volgeboekt zijn. Early Buddy tickets zijn niet meer te koop. Inschrijven voor de grote Runs kan vanaf €39,50 per persoon (deelname vanaf 16 jaar). en de Family Run kost totaal €34,50 voor kind en begeleiding. Inschrijven en meer informatie op bootcamp-run.nl.
Pin It
Bekeken: 3501x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/