Op 21 juni is Late Shift, de allereerste interactieve film ter wereld, te zien in zes Vue bioscopen, waaronder de Alkmaarse. De film breekt de grenzen van de traditionele film door het publiek, via een telefoon app, de macht te geven over de talloze flexibele verhaallijnen, die uiteindelijk leiden tot een van zeven eindes. Op IMDb krijgt de film een goed cijfer: 7,2.

Late Shift is gebaseerd op een scenario van regisseur Tobias Weber en Michael R. Johnsen, auteur van ‘Sherlock Holmes’ (Guy Ritchie, 2009). Matt, een slimme student, probeert zijn onschuld te bewijzen nadat hij wordt gedwongen deel te nemen aan een gewaagde overval op een beroemd Londens veilinghuis. Hij probeert alles om de waarheid te achterhalen, maar wat zal het publiek doen als blijkt dat alles tegen Matt begint te werken...?

Late Shift begint om 20:00 uur. De film is Engels gesproken en heeft geen Nederlandse ondertiteling. Bekijk de trailer via vuecinemas.nl of YouTube.
Pin It
Bekeken: 2764x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/