Op maandag 3 juli reizen twee beachvolleybalteams en zes judoka’s uit Alkmaar met hun coaches, de Head of the Delegation en Stadsvertegenwoordiger, naar Kaunas in Litouwen. Zij doen mee aan de International Children’s Games (ICG), ofwel de jeugd Olympische Spelen voor kinderen van 12 tot 16 jaar. Deze vinden plaats van 4 juli tot 9 juli. Op zondag 9 juli keren de teams weer terug naar Nederland, hopelijk met eremetaal op zak!

Het beachvolleybal team is samengesteld uit talenten die trainen bij het Regionaal Trainingscentrum Alkmaar. De Alkmaarse volleybalvereniging Alvoco is hofleverancier van het team. Cylia Brinksma en Maartje Zoon vertegenwoordigen het damesteam, Lars Ent en Vigo Post het herenteam. Om de reis te bekostigen zijn de sporters de afgelopen maanden actief op zoek gegaan naar sponsors en zij hebben meerdere succesvolle acties opgezet, waaronder een opvallende ansichtkaarten actie. Deze ansichtkaarten worden straks in Kaunas op de brievenbus gedaan. “Een bijzondere ervaring om te zien hoe de sporters op het veld tijdens de training, maar ook buiten het veld samenwerken,” aldus één van de coaches Esther Kiewitt.

De zes judoka's (drie dames en drie heren) zijn afkomstig van de Alkmaarse clubs Randers Budosporten en Sportinstituut Tom van der Kolk. Team Alkmaar bestaat voor het judodeel uit Esmee Kroon, Gabriel van Stralen en Friso Schotanus van Randers Budosporten en Annick Baas, Chaira Stins en Jonathan Houkes van Van der Kolk. Linda Klaver coacht de judoka's in Litouwen. De judoka's hebben de selectie voor het evenement te danken aan hun klasseringen op het Nederlands Kampioenschap-15 jaar van 2016.

 
Pin It
Bekeken: 3668x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/