Tijdens de raadsvergadering van 15 juni heeft de raadsfractie van Leefbaar Alkmaar een motie ingediend om geluidsoverlast van kroegen in het centrum te beperken door meer toezicht.

Leefbaar Alkmaar betreurt dat het er voorlopig niet naar uitziet dat de vrije sluitingstijden van de horeca zullen worden teruggedraaid, gezien de visies van OPA, VVD, CDA, D66 en GroenLinks. Volgens de fractie  is dan ook noodzaak om de overlast voor de bewoners van de binnenstad te beperken, die vooral komt door de ver dragende dreunende bastonen die uit de kroegen vandaan komen.

LA roept het college op om hier strenger op te controleren met een motie die, behalve door OPA, unaniem is ondertekend in  de gemeenteraad.
Pin It
Bekeken: 3694x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/