Cor Spil exposeert twee weekenden in de Noordeinder Vermaning. Deze geboren en getogen Castricummer is al sinds zijn jeugd bezig met tekenen. In 1989 is hij een cursus etsen gaan doen bij Toonbeeld in Castricum. Vervolgens aquarelleren, model- en portrettekenen en boetseren. Tegenwoordig tekent hij elke week portret of model bij de vereniging Perspectief in Castricum. Hij noemt dit zijn trainingsavonden. Hij laat zich vooral inspireren door de mens en de natuur om zich heen. Zijn werk is realistisch omdat hij in een schilderij graag wil zien wat het voorstelt. Zijn schilderijen hebben ook geen boodschap of diepere achterliggende gedachte. Het is wat het is.

Op deze tentoonstelling laat Spil een grote variatie aan technieken en onderwerpen zien: tekeningen, olieschilderijen, beelden van brons en keramiek. Voor iedereen zal er iets interessants te zien zijn. Alle werken zijn nieuw en nog niet eerder tentoongesteld.

De expositie is vanaf zaterdag 8 juli twee weekenden te zien van 11.00 tot 17.00 uur. De Noordeinder Vermaning is gelegen aan de Noordeinde 18 in Noordeinde. Meer informatie is te vinden op corspil.exto.nl.
Pin It
Bekeken: 2980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/