Op  woensdagavond is een man aangehouden omdat hij op een gestolen scooter door Daalmeer reed. Het was nota bene de eigenaar van de scooter die hem zag rijden en de politie inschakelde.

Rond 20:00 uur kreeg de politie het verzoek om te gaan naar de Laan van Tata, waar de melder iemand op de bromfiets zag rijden die van hem gestolen was. Ter plaatse, inmiddels in de Sperwerstraat, vonden agenten de na kort onderzoek de verdachte met de gestolen bromfiets.

Op het moment dat de agenten weg wilden rijden met de verdachte, vond een omstander, een 16-jarige meisje, het nodig één van de agenten uit te schelden. Ook zij mocht toen mee naar het politiebureau voor belediging van een agent in functie. De bromfiets is in beslag genomen en keert na het onderzoek terug naar de eigenaar.
Pin It
Bekeken: 3312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/