Op 28, 29 en 30 september vindt de Wieler 3 daagse Alkmaar plaats in Sportpaleis Alkmaar. Vandaag is de deelname van topkoppel Wim Stroetinga en Yoeri Havik aan dit unieke evenement bevestigd. Zij strijden mee op diverse onderdelen uit het wedstrijdprogramma.

Het Nederlandse topkoppel staat aan de start van de Wieler 3 daagse Alkmaar op 28,29 en 30 september in het Sportpaleis. Een koppel uit de kop van Noord-Holland, maar door hun winst in de Zesdaagse Berlijn januari 2017 ook zeker een koppel dat Internationaal meestrijdt op het hoogste niveau.

Wim Jansen, wedstrijdleider Wieler 3 daagse Alkmaar: “Stroetinga en Havik zijn super blij met de deelname aan de Wieler 3 daagse Alkmaar in ‘hun’ Sportpaleis’. Ze willen laten zien dat ze beschikken over een Topniveau en willen zich meten met de besten ter wereld!”
Pin It
Bekeken: 3379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/