TAQA Theater De Vest heeft voor zaterdag 15 juli opnieuw een afwisselende Zomer op het Plein-avond in petto. Op het Canadaplein in Alkmaar kunnen theaterliefhebbers zich de hele avond laten verrassen door kleinkunst van het hoogste niveau. Het podium is namelijk gereserveerd voor Herman in een bakje Geitenkwark en Maartje & Kine.

Herman in een bakje Geitenkwark laat zich niet makkelijk in een ‘bakje’ stoppen. Met eigenzinnige humor, ijzersterke samenzang, aangename meligheid en absurde verzinsels bezorgden de vier heren al menig bezoeker een uitstekende avond. Ze laten je lachen, denken, lekker achterover leunen, nadenken, voelen en misschien ook wel huilen.

Het duo Maartje & Kine maakt muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern en altijd met een verfrissende blik op de actualiteiten. "Ze zijn de nerds onder de damesduo’s en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert”, aldus het Parool. Ze gebruiken daarbij maar liefst elf verschillende instrumenten.

Zomer op het Plein vindt plaats van 18 juni t/m 6 augustus. Maar liefst acht weekenden lang vrij toegankelijke optredens op het Canadaplein. Meer info op zomerophetplein.nl.
Pin It
Bekeken: 3443x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/