In de week van 5 tot en met 13 augustus houdt TPC Daalmeer haar jaarlijkse Rivers 40+ tennistoernooi. Dit gezelschapstoernooi is voor alle dubbelcombinaties in de categoriën 5-8. Het 40+ toernooi van TPC Daalmeer staat bekend om de fanatieke spelers, spannende wedstrijden, maar om ook de lekkere hapjes en drankjes.

Tijdens weekdagen beginnen de wedstrijden om 18.30 uur en in het weekend wordt er overdags gespeeld. Zondag is de finaledag en worden alle winnaars aan het eind van de dag in het zonnetje gezet. Supporters en belangstellenden zijn van harte welkom. Leuke bijkomstigheid is dat tijdens het River 40+ Tennistoernooi ook het eerste “Alkmaars Open Padeltoernooi” wordt gehouden. De verwachting is dat dit toernooi ook een groot succes wordt.

Inschrijving loopt via toernooi.nl of u kunt zich per e-mail opgeven; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pin It
Bekeken: 3591x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/