Op zondagmiddag 16 juli is er weer een Open Podium in Openluchttheater De Oude Kwekerij aan de Alkmaarse Jan van Scorelkade. Deze editie kent een afwisselend programma met zangduo’s, een verhalenverteller en een cabaretgroep.

Pepijn Huibers is gitarist en zal samen met zijn vader Hans Huibers een aantal liedjes zingen. Dik Gerrits vertelt verhalen, waarbij zijn zoon Michael hem begeleidt op de gitaar. Michael zingt zelf ook enkele van zijn eigen ballades. De Fruitcompagnie, bestaand uit Jelle Bouwhuis en Felix Hogeboom, speelt een aantal cabareteske sketches en declameert gedichten. Tenslotte treedt op het Duo Mizu met Franse, Engelse en Nederlandse liedjes. Het duo bestaat uit Mark Minnema (zang en gitaar) en Miranda Zuurbier (zang en accordeon). Mandy Lodder presenteert het programma.

Het open podium duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Bij slecht weer is het Open Podium in een tent bij het Openluchttheater of in het Parkhuis van Park De Oude Kwekerij. Verdere informatie is verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 072-5154242.
Pin It
Bekeken: 3391x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/