De politie zoekt getuigen van de brutale beroving die maandagmiddag plaatsvond op de Paardenmarkt in Alkmaar. Een 27-jarige Alkmaarse werd nabij de geldautomaat betast, hard geduwd en vervolgens beroofd. Het blijkt dat op camerabeelden de eigenlijke diefstal net niet te zien is. Tijdens het incident, dat niet rond 14:20 uur plaatsvond zoals eerder gemeld maar tussen 14:00 en 14:10 uur, lopen diverse mensen langs die het gezien kunnen hebben.

De Alkmaarse vrouw had net gepind toen zij werd aangesproken door twee mannen. Een van hen kwam dichtbij haar staan en begon haar te betasten. De vrouw gaf aan dat zij hier niet van gediend was. De man gaf haar toen een harde duw in de zij en griste haar telefoon en geld uit haar handen. De vrouw kon haar mobieltje nog terugtrekken, maar niet het geld. De belager liep daarna met de andere man snel weg richting het park.

Doordat de vrouw een duidelijk signalement had opgegeven van haar belager, kon de politie een 30-jarige Alkmaarder aanhouden in de omgeving Molenbuurt. De politie weet wie de andere dader is.

Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844. Het registratienummer is 2017154810.
Pin It
Bekeken: 3145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/