Vrijdag 1 september is de nieuwbouw op de plaats waar de Nieuwjaarsbrand op 1 januari 2015 woedde gereed en opgeleverd. Ter gelegenheid hiervan wordt die dag om 16:00 uur een kunstwerk aan het pand Langestraat 58 onthuld. De creatie wordt aangeboden door KDRA architecten. Tervoort Egmond, GTP Vastgoed en Bouwadviesburo Winder.

Met de oplevering van de drie nieuwe panden wordt de Nieuwjaarsbrand  echt geschiedenis, maar het kunstwerk van KDRA-architect John Kerssens zal ervoor zorgen dat de ramp niet zomaar in de vergetelheid raakt.

De onthulling wordt op een bijzondere manier gedaan en daarna is er voor genodigden een gezellige borrel op de daktuin van Langestraat 58, het voormalige Spaander pand. De winkel Costes, onderdeel van The Sting, neemt het stokje van Spaander over, die nu zelf aan de Payglop gevestigd is.

Archieffoto: de situatie in januari 2016
Pin It
Bekeken: 3088x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/