Zondag 10 september organiseert Wijkvereniging Bergerhof weer haar supergezellige rommelmarkt. Elk jaar zijn er meer verkopers die een veelzijdig aanbod van oude spullen, curiosa en eigen creaties aanbieden. Ook komen er elk jaar meer bezoekers.

Mogelijk is de molen De Eendracht die dag ook open in het verlengde van de OpenMonumentenDag op de zaterdag. De molenaar is dan aanwezig om uitleg te geven over de constructie en haar historie. Bij gunstige wind zal de molen ook draaien, maar of hij ook echt “in het werk gezet” wordt, hangt af van de waterstand op dat moment.

De markt duurt van 10:00 tot 15:00 uur. Een verkoopplek reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie niet in de wijk woont betaalt 4 euro. Commerciële verkoop is niet toegestaan.
Pin It
Bekeken: 3513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/