Zondag 17 september is Sportcafé Alkmaar het decor voor een voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP). Er worden verspreid door Nederland 55 voorrondes gespeeld. De beste 20% gaat door naar de halve finales. Uiteindelijk wordt in de finale gestreden voor de titel ‘Beste Pokerteam van Nederland’.

Sportcafé Alkmaar wordt omgetoverd tot een pokerroom waarin viertallen in de eerste plaats strijden om het beste pokerteam van Alkmaar te worden. Het winnende team mag dan een jaar lang deze titel dragen. Daarnaast maken ze ook nog kans om kampioen van Nederland te worden.

Iedereen die mee wil doen, kan zich via onkpoker.nl  inschrijven. De kosten per team bedragen 12,50 euro p.p. Pokeraars hebben de mogelijkheid om een seizoenkaart te bestellen. Zij mogen dan onbeperkt meedoen aan de voorrondes door heel Nederland.

“Er wordt niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. Pokeren voor prijzen is niet toegestaan binnen de Nederlandse wetgeving. Toch willen we het mooie spel poker naar iedere regio toebrengen en we zijn blij dat pokerenthousiasten uit Alkmaar en omgeving ook mee kunnen doen“.
Pin It
Bekeken: 3023x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/