Het lijkt er nu even niet op, maar de weersvoorspellingen laten het toe: het buitenbad van zwembad Hoornse Vaart blijft nog heel september geopend. Vanaf maandag 4 september is het buitenbad sowieso open op woensdag, zaterdag en zondag, maar als het mooi weer is ook op andere dagen.

Zwembad Hoornse Vaart kan flexibel inspelen op het weer met de indoor faciliteiten en het buitenbad met ligweide. “We horen veel enthousiaste reacties van de bezoekers over de veelzijdigheid van ons zwembad. Door het buitenbad langer te openen spelen we in op de vraag en bieden wij de mogelijkheid om langer te recreëren in ons zwembad”, aldus Marcel Ruitenberg, hoofd zwemaccommodaties van Alkmaar Sport.

Op woensdag is het buitenbad open van 13.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie over eventuele extra openingsdagen kan op hoornsevaart.nl en Facebook gekeken worden.

Op 30 september sluit het buitenbad officieel met hondenzwemmen van 17.00 tot 19.00 uur. Het baasje betaalt dan entree en de hond mag gratis mee voor een spetteravontuur.
Pin It
Bekeken: 2891x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/