In het weekend van 8 en 9 september viert Victorie officieel de opening van haar nieuwe pand. Met op vrijdag 8 september een gratis concert van Michelle David & The Gospel Sessions en zaterdag 9 september de officiële opening met onder andere rockband De Staat. Voor vrijdag  8 september zijn nog (gratis) tickets te reserveren.

In mei opende Victorie haar deuren voor het publiek en trapte toen af met een aantal memorabele avonden. Vanaf het moment van open gaan liep het  storm en in 2 maanden tijd is een record aantal uitverkochte avonden behaald.

Voor het najaar heeft Victorie haar programma online staan. Voor de shows van Jett Rebel, De Dijk, Lil Kleine en Kim Wilde zijn inmiddels geen tickets meer verkrijgbaar, maar voor shows van onder andere Spinvis, New Cool Collective en Kenny B nog wel.

Reserveer nu een gratis ticket voor 8 september, Michelle David & The Gospel Sessions, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.podiumvictorie.nl (maximaal 2 kaarten per persoon).

 
Pin It
Bekeken: 3588x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/