Tijdens een benefietevenement voor het Vrienden MEE Sportfonds is in het AFAS Stadion een recordbedrag van 20.200 euro opgehaald. Met het bedrag kunnen sportabonnementen worden aangeschaft voor kwetsbare mensen (18+) die deze zelf niet kunnen betalen.

Organisatoren John van den Oord en Raoul van der Wel zijn meer dan tevreden over de opbrengst: “Het is fantastisch om te zien dat het evenement elk jaar groeit. Hierdoor kunnen ontzettend veel mensen die normaal niet zouden kunnen sporten, nu wel een abonnement afsluiten. Het heeft ook een enorme meerwaarde voor deelname aan de maatschappij.  Je voelt je meer gewaardeerd en komt in sommige gevallen weer buiten de deur”.

Bij de gemeente Alkmaar staat sport hoog op de agenda, niet alleen omdat het leuk is om te doen, maar ook zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen in de maatschappij. Ondanks dat de gemeente al op verschillende manieren ondersteunt, zoals de AlkmaarPas, zijn er helaas mensen die buiten de boot vallen. Door dit fonds kunnen ook zij meedoen.

Via het Vrienden MEE Sportfonds kunnen mensen die het zelf niet kunnen betalen een aanvraag doen om toch een sportabonnement af te kunnen sluiten. Aanvragen kunnen gedaan worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. na een screening krijgen deelnemers een abonnement uitgereikt.
Pin It
Bekeken: 2521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/