Een inwoonster van de Percivalstraat in Alkmaar is maandagavond slachtoffer geworden van een babbeltruc. Onder bedreiging van een mes heeft de dader haar gedwongen om kostbaarheden af te geven, zo meldt mediapartner NHnieuws.


Rond 19.00 uur belde de man bij het slachtoffer aan. Hij gaf aan dat hij kwam collecteren voor een goed doel. Toen de vrouw geld ging halen, stond de man ineens bij haar in de woning en bleek hij een mes bij zich te hebben. De bewoonster moest onder bedreiging van het steekwapen een onbekende hoeveelheid waardevolle spullen afstaan.


De dader ging er met zijn buit in onbekende richting vandoor. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. De man is ongeveer 1.75 meter lang, heeft lang en donker haar en een slecht verzorgd gebit. Hij droeg een zwarte jas en een nette blauwe spijkerbroek, en hij had een schoudertas bij zich. 



Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. 

Pin It
Bekeken: 2718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/