Alkmaar Sport en vitaliteitscoach Anouk Kroone starten een nieuw programma genaamd ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit  programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers op een leuke, laagdrempelige wijze naar een energiek en vitaal leven.

Bij mensen met overgewicht kan de fysieke en mentale gezondheid het functioneren belemmeren. De dagelijkse dingen kunnen hierdoor zeer vermoeiend worden. Big Aqua helpt mensen naar een betere versie van zichzelf.

In het programma staan zwemmen, buitensporten, gezonde verantwoorde voeding en plezier centraal. Het programma duurt 12 weken en wordt gegeven in combinatie met kookworkshops, individuele begeleiding en interactieve groepsbijeenkomsten. Het programma biedt handvatten die een leven lang gebruikt kunnen worden voor een energieker en vitaal leven.

Vanaf maandag 25 september 2017 start het programma in sportcomplex Hoornse Vaart. Op woensdag 13 september is van 19.00-20.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd. Aanmelden kan bij de receptie van zwembad Hoornse Vaart of  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3136x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/