Voetbalvereniging Kolping Boys, KNVB en Sligro werken al langere tijd samen aan het realiseren van een gezonde sportkantine. Kolping Boys wil hiermee niet alleen meer gezonde sporters, maar ook een voorbeeldfunctie vervullen voor alle sportverenigingen in de regio Alkmaar en omstreken.

De kantine van de Kolping Boys is de vijfde Lekker Bezig modelkantine in Nederland. Ze zijn het voorbeeld op het gebied van een verantwoorde kantine voor alle sportverenigingen in Noord-Holland en een deel van Zuid-Holland. De KNVB en Sligro werken ook op landelijk niveau samen met JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht), bijvoorbeeld met Team:Fit: een programma dat zich net zoals Lekker Bezig richt op gezonde sportkantines.

Op 23 september om 11.00 uur wordt de kantine geopend door wethouder Elly Konijn. Bestuurders en kantinebeheerders van alle sportverenigingen (van tennis- tot zwemvereniging) zijn van harte welkom om zich te laten inspireren voor een gezond aanbod in een sportkantine.

De kantine is getransformeerd in een ‘Lekker Bezig kantine’. Er zijn nieuwe menukaarten met een gezond assortiment te vinden, zoals gezonde broodjes en drankjes. Hiervoor kregen de vrijwilligers een speciale workshop van Sligro. Zij delen ook gezonde proefartikelen tijdens de opening uit.
Pin It
Bekeken: 3767x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/