Twee motordieven zijn donderdag rond 03.00 uur aangehouden nadat ze ieder op een andere plek in Heiloo crashten op de motoren die ze hadden gestolen. Mogelijk is er nog een derde verdachte.

Na melding van de diefstal uit een garagebox aan de Lindelaan in Castricum, kwam de politie het duo op het spoor en ging in de achtervolging. Daarbij liep de snelheid hoog op. Op de Krommelaan in Heiloo ging één van de verdachten onderuit. Tijdens zijn aanhouding verzette de 26-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, zich hevig.

De verdere achtervolging op de tweede motordief eindigde ook in een crash.  Op De Kuilenaar in Heiloo vloog hij uit de bocht en reed een sloot in. Daarop is de 30-jarige man uit Den Helder opgepakt. Het is nog onduidelijk of hij de motor ergens in Heiloo wilde onderbrengen, of dat hij alleen maar op weg naar huis de politie wilde afschudden in de wijk.

Bij de diefstal was ook mogelijk een derde verdachte betrokken, maar hier wordt nog verder onderzoek naar verricht.
Pin It
Bekeken: 2642x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/