Vanwege het grote succes vorig jaar presenteert TAQA Theater De Vest ook dit theaterseizoen ‘Vers van De Vest’, een serie avontuurlijke en uitdagende voorstellingen en concerten in de Kleine Zaal, Grote Zaal en Grote Kerk Alkmaar. Er is keuze uit 24 shows en abonnementen voor vijf of tien voorstellingen.

‘Vers van De Vest’ presenteert onder andere aanstormend talent bij gerenommeerde gezelschappen als Het Nationale Theater en Orkater. Fijnproevers kunnen kiezen voor bijzondere combinaties van genres.

In de reeks zijn onder andere opgenomen Mugmetdegoudentand, Theater Utrecht, Toneelgroep Maastricht en Toneelschuur Producties, maar er zijn ook klassieke concerten van het Nederlands Kamerkoor en het Nederlands Kamerorkest.

Daarnaast zijn er activiteiten rond de voorstellingen, gratis toegankelijk met een kaartje. Zo zijn er nagesprekken onder leiding van een gespreksleider, thematische verhalen van makers en sneldichters die persoonlijke gedichten  schrijven voor het publiek.

Vijf voorstellingen kosten totaal 45 euro en tien voorstellingen 80 euro, inclusief drankje en garderobe. Er is slechts een beperkt aantal abonnementen. Meer informatie op taqatheaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 3126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/