De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot diefstal uit een taxibusje, die zaterdagavond plaatsvond op de Nassaulaan in Alkmaar.


Rond 22:45 uur reed een 41-jarige taxichauffeur een invalide klant naar de Nassaulaan. De klant moest nog verder naar haar woning, maar de taxibus kon niet verder het centrum in. De taxichauffeur wilde zijn klant niet alleen verder laten gaan en bood aan om haar te begeleiden.Toen hij even verderop liep, probeerden twee mannen de navigatieapparatuur uit zijn taxibus te stelen. Dit lukte echter niet, waarna de daders er vandoor gingen in de richting van het centrum.

De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in. De daders werden echter niet meer teruggevonden.Pin It
Bekeken: 2787x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/