De eerste periode na de geboorte van een kindje is voor ouders heel bijzonder. Maar als een kindje te vroeg wordt geboren, zorgt dit voor zorgen, angst en ziekenhuisbezoeken en dan is het vastleggen van herinneringen niet direct iets waar ouders aan denken. Maar mooie en liefdevolle foto’s zijn wel erg belangrijk om de moeilijke tijd te kunnen verwerken.

Stichting Earlybirds zet zich belangeloos en kosteloos voor fotoreportages van prematuur geboren baby's en is verbonden aan 250 professionele fotografen door heel Nederland en in België. Mariska van Bers uit Noord-Scharwoude zet zich al enkele jaren in als vrijwilliger voor Earlybirds.

Mariska probeert jaarlijks als telefoniste geld in te zamelen rondom Wereld Prematuren Dag op 17 november. Ook maakt zij sinds 2011, via haar onderneming Kaatje Fondant, heerlijke feestelijke taarten en cupcakes voor een brede klantenkring in de regio Langedijk.

Tot vrijdag 10 november kun je bij Kaatje Fondant cupcakes bestellen om Earlybirds te steunen. Een doos van negen kost 15 euro; dit geld komt geheel ten goede van de stichting. Bestellingen kunnen op Wereld Prematuren Dag worden opgehaald in bij Mariska in Noord-Scharwoude. Kijk voor meer informatie op kaatjefondant.nl en facebook.com/kaatjefondant.

Meer informatie over Stichting Earlybirds is te vinden op earlybirdsfotografie.nl.
Pin It
Bekeken: 2139x