Niek Feijen uit Alkmaar is dit jaar de Skills-kampioen Elektrotechniek geworden van het ROC Horizon College. Bjarne Wijker uit Egmond aan Zee werd kampioen Installatietechniek en Robin Berkhout uit Andijk won in de categorie Timmerman. Zij hebben zich meteen geplaatst voor het regionaal kampioenschap, de Regio Skills.

Met de Skills-wedstrijden wil het Horizon College samen met het Regio College, Nova College en partners excellentie onder mbo'ers te bevorderen. De elektrotechneuten moesten een gecombineerde huisinstallatie voor binnen en buiten aanleggen, installateurs moesten een wastafel aansluiten op koud en warm water, compleet met cv-installatie. De timmermannen construeerden een hoek van een kapconstructie.

Een vakjury beoordeelde niet alleen het eindresultaat maar ook alle genomen stappen zoals de voorbereiding, werkwijze, veilig en vakkundig omgaan met machines en gereedschappen, werkplek opruimen en de uiteindelijke presentatie.

Er waren per categorie nog dagprijzen. Bjarne Wijker en Robin Berkhout sleepten deze ook in de wacht. (foto: Michel van Bergen)
Pin It
Bekeken: 2613x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/