De afgelopen weken vonden in Den Helder, Alkmaar en Hoorn 'Kracht on Tour' bijeenkomsten plaats, georganiseerd door het in Alkmaar gebaseerde Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid NHN. In totaal kwamen zo’n 500 vrouwen af op het evenement gericht op werk, persoonlijke ontwikkeling en economische zelfstandigheid.

Kracht on Tour was op 2 oktober in Den Helder, op 12 oktober in de VUE bioscoop Alkmaar en op 19 oktober in Hoorn. Het programma bestond telkens uit een inspirerend succesverhaal, een plenaire presentatie en twee ronden workshops, met tussendoor de tijd om een kijkje te nemen in de 'dealingroom', waar bedrijven en organisaties aanbiedingen hadden zoals stages, gratis CV-checks en coachingsgesprekken. Eveneens gratis kon men een professionele profielfoto laten maken. Ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal was dagvoorzitter en spreker.

Ongeveer de helft van de vrouwen gaf aan economisch zelfstandig te zijn en kwam vooral om te netwerken. Maar er werd zeker ook gezocht naar banen, potentiële werk- en opdrachtgevers en inzicht in persoonlijke vaardigheden. Een kleiner deel zocht naar een interessante opleiding en hulp bij het solliciteren.

Er werd iedere editie enthousiast gereageerd door de aanwezigen. Meer dan de helft van de deelneemsters vond de Kracht on Tour ‘zeer de moeite waard’ en liefst 70% heeft zich ingeschreven voor  een deal.

Dagvoorzitter Annemarie van Gaal kijkt met plezier terug: "Ik heb veel sterke vrouwen gezien en gesproken die met een duwtje in de rug van zoiets moois als Kracht on Tour echt klaar zijn de stap te zetten richting een baan, opleiding of ontwikkeling van hun eigen talent. En dat is prachtig, want echt iedereen heeft een ongekend talent en samen kunnen we ervoor zorgen dat we dit talent verzilveren."
Pin It
Bekeken: 2577x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/