Donderdag 23 november worden de NHN Business Awards 2017 gehouden. Zo'n 500 ondernemers verzamelen zich dan voor het gala in de Cultuurkoepel te Heiloo om uitgebreid te netwerken en de uitreiking van de Awards bij te wonen. Inmiddels zijn de twaalf finalisten bekend.

Voor de NHN Business Award gaan op Betty Blocks uit Obdam, Tol Plaatwerk uit Volendam en de Beverwijkse Bazaar. De NHN Thema Award - Horeca kan gaan naar Herberg Jan in Heiloo, Gasterij het Ruiterhuys in Castricum of Oranje Binnen/ Buiten in Hoorn. De drie finalisten voor de NHN WakeUp & StartUp Award zijn De Lieve Tandarts in Bergen, Hollandlamp in Heerhugowaard en Soci.Bike BV in Edam. De NHN Thema Award bestrijkt dit jaar de horeca en kan gaan naar Herberg Jan in Heiloo, Gasterij het Ruiterhuys in Castricum of Oranje Binnen/ Buiten in Hoorn.

En dan is er nog de Cornelis Drebbel Award voor ICT en Nieuwe Media, die zal worden uitgereikt door wethouder Pieter Dijkman. Finalisten zijn de Alkmaarse bedrijven Prodicom, GAMEDIA BV en Conversie Partners vof.

Alle finalisten krijgen twee minuten de tijd om hun bedrijf zo goed mogelijk te presenteren tegenover een deskundige jury. Maar ook het publiek moet overtuigd worden, want er wordt ook weer een Publieksprijs uitgereikt.

De avond start om 20.00 uur en de presentatie van de avond is in de deskundige handen van Robert-Jan Knook (BNR/ANP). De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de DJ's van Wild Hitradio. BeauVin houdt een wijnproeverij van de meest bijzondere Franse wijnen. Na de uitreiking en de huldiging van de winnaars is er tot rond 23:30 uur een feestelijk gala.

Wie aanwezig wil zijn kan kaarten à 19,50 euro reserveren. Voor meer informatie, ga naar nhn-businessawards.nl.

Foto: Zonvaart Reizen, winnaar NHN Business Award 2016
Pin It
Bekeken: 2006x