Dit jaar is er geen BrugTheaterFestival. Artiance wilde een stap vooruit zetten, maar mede door een subsidietekort werd gekozen voor 'Overbruggen', oftewel het spreiden van voorstellingen. Iedere eerste zondag van de maand is er een voorstelling te zien in een of twee cafés op de Platte Stenenbrug, totdat het weer mogelijk is een nieuw, spetterend BrugTheaterFestival te houden.

De eerste overbrugging vindt plaats op zondag 5 november. Theatergroep de Bruggenbouwers speelt dan 'Binnenkomen' op de Kooltuin en de Achterdam. De 27 Bruggenbouwers nemen hun publiek vanaf café 't Kooltuintje mee op ontdekkingsreis door de straatjes en daarbij gaan alle ramen en deuren wagenwijd open. Aangeraden wordt om muntgeld mee te nemen voor een optimale beleving.

De voorstelling wordt gehouden om 13:00, 15:00 en 17:00 uur. Kijk op voor meer info op brugtheaterfestival.nl en Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 3005x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/