Na het in elkaar slaan van een 21-jarige voetbalfan na het kampioenschap van PSV op 21 mei 2016, eist het OM een voorwaardelijke celstraf en een werkstraf van 200 uur met reclasseringscontract tegen Alkmaarder Marco T., zo meldt het NHD. Ook moet hij, als het aan de officier ligt, 20.000 euro smartengeld betalen.

Tijdens het stappen in Alkmaar, waarbij T. alcohol en drugs had gebruikt, liepen zij de onfortuinlijke voetbalfan tegen het lijf. Er werd wat over en weer geschreeuwd over de voetbalwedstrijd en toen sloeg T. de jongen neer.

In de krant is te lezen dat de 21-jarige jongen in kritieke toestand werd opgenomen in het ziekenhuis. Hij werd kunstmatig in coma gehouden en een deel van zijn schedel werd vervangen door een kunststof plaat. Daarna moest hij nog een maand revalideren in Heliomare.

De uitspraak is op 2 oktober.
Pin It
Bekeken: 2559x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/