Her en der zijn ze te zien langs het water in de regio, de met een blauw reflectievest uitgeruste schouwmeesters van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Voor hen is deze tijd van het jaar altijd een drukke periode, de periode van de najaarsschouw. Omdat Nederland onder zeeniveau ligt is het essentieel dat hemelwater goed afgevoerd kan worden. Zeker nu er steeds meer 'clusterbuien' voorkomen, is het noodzakelijk dat sloten goed schoon gehouden worden.

De schouwmeesters van het Hoogheemraadschap controleren tijdens de najaarsschouw vanaf het Noordzeekanaal tot aan Texel het fijn gemaasde netwerk van waterlopen. Daar waar nodig melden ze overtredingen en zorgen ze er voor dat wanneer onderhoud aan een sloot niet goed is uitgevoerd dit alsnog gebeurt.

De najaarsschouw is inmiddels flink onderweg en moet voor de derde maandag in oktober zijn afgerond.
Pin It
Bekeken: 3209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/