Tot en met zondag 19 november is de tentoonstelling Zaadwaterlhand met werk van de Alkmaarse kunstenaar Ivon Spee te zien in de expositieruimte van  Kunstuitleen Alkmaar.

Ivon Spee krijgt alle ruimte om haar vele talenten te tonen. Het resultaat is een zeer diverse tentoonstelling die tegelijkertijd zeer herkenbaar is. De 'h' in de titel verwijst naar haar “handschrift”, dat in alle verschijningsvormen van haar werk terug te vinden is.

Bij Ivon speelt het gebruikte materiaal mee in de betekenis van het werk. Het is niet louter beelddrager maar een essentieel onderdeel van het verbeelde. Op verschillende manieren laat ze zien wat zaad, water en land voor haar willen zeggen. Niet los van elkaar, maar altijd is er sprake van samenhang. Het samenbrengend thema is 'Groei'. Aarde, water, vuur en lucht zijn ook bij haar de elementen van waaruit alles ontstaat.

Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Op zondag is de Kunstuitleen aan de Bergerweg vanaf 14.00 uur geopend.
Pin It
Bekeken: 1986x