De gemeente Alkmaar organiseert in het kader van de Week van de Veiligheid op dinsdag 21 november in samenwerking met de politie, het RPC (Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing) een seminar Cybercrime. Het seminar zal plaatsvinden in De Telefooncentrale.

Spreker tijdens het seminar is Stan Hegt (digitaal security specialist & ethisch hacker). Hij is deskundig in de wereld van het Internet en bezit veel kennis over computersystemen. “Zo gemakkelijk wordt u slachtoffer van Cybercrime”. Uw “wapen” is kennis. In deze sessie laat hij live zien hoe hackers digitaal inbreken in de systemen van de ondernemer.

Aan de hand van praktische voorbeelden wordt duidelijk wat de online gevaren zijn, maar vooral ook wat je zelf kunt doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van digitale criminaliteit. Hiervoor hoef je absoluut geen computerexpert te zijn.





Ondernemers of ICT'ers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis. Het seminar start om 19:00 tot ongeveer 21:00 uur.
Inloop vanaf 18:30 uur.



Pin It
Bekeken: 2273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/