Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november zal het herfstige gerstenat de speciale Vriendenbock-glazen weer vullen. Na twee eerdere succesvolle edities wordt het Bockbierfestival wederom in de Grote Kerk van Alkmaar georganiseerd. Een knipoog naar het verleden, want ooit werd bier ook gewoon in de kerk gedronken. De live muziek wordt verzorgd door The Travelling Stars, Amanda & Yvonne en Kim de Boer.

The Travelling Stars zijn de ervaren Marieka Korossy (zang/gitaar) uit Opmeer en Ron Gerritsma (zang/contrabas) uit Heerhugowaard. Twee ervaren zijn sinds 2008 een akoestisch duo met een repertoire, met evergreens van de jaren 50 tot nu, aangevuld met een leuk stukje entertainment.

Amanda en Yvonne leerden elkaar kennen op het conservatorium in Alkmaar en creëerden een bekend repertoire met een eigen insteek. Tijdens Vriendenbock krijgen ze versterking van Joeri op slagwerk.

Kim de Boer is natuurlijk bekend geworden bij  The Voice of Holland maar heeft verder ook allang haar sporen verdiend, zowel solo als met haar band.

Het initiatief van Vriendenbock ligt bij de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk, een stichting die zich inzet om gelden bijeen te brengen voor restauraties en verbeteringen aan het monument. Proeflokaal de Boom is medeorganisator ook andere Alkmaarse horeca  levert een bijdrage.

Iedere consumptie tijdens Vriendenbock betekent direct een bijdrage aan de doelen van de Vriendenstichting.

Het Bockbierfestival duurt zowel op de 3e als de 4e van 16.00 tot 23.00 uur. Meer info op vriendenbock.nl en op Facebook.
Pin It
Bekeken: 3043x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/