Om alle gedupeerde zwemmers van het verwoeste Sportcentrum De Beeck een passend alternatief te bieden, kwamen Team De Beeck en Holland Sport deze week overeen dat het Bergens sportcentrum, met haar unieke wijze van lesgeven, verder gaat als Zwemschool De Beeck in de Alkmaarse zwembaden Hoornse Vaart en De Hout. Alkmaarders kunnen zich natuurlijk ook aansluiten.

“Bij ons volgen meer dan 400 kinderen wekelijks ABC-zwemles, snorkelles, zeemeermin- of zwemvaardigheid zwemles, maar er zijn ook een aanzienlijk aantal aquasporters” vertelt Jeannette Glorie, locatieverantwoordelijke van Holland Sport. "We willen al onze klanten, waarvan we de meesten al jarenlang kennen, een mooi alternatief bieden."

De Beeck heeft een unieke lesstijl. Twee vaste instructeurs geven in het water les, zonder drijfmiddelen, en geven zeer persoonlijke en positieve aandacht. “In een relatief kort tijdsbestek halen wij een heel hoog zwemniveau,” aldus Glorie, “wij scoren zeer hoog op onder andere zwemveiligheid en zwemtechniek. Hier zijn wij trots op, mede omdat wij als één van de weinige zwemscholen kinderen al vanaf 4 jaar laten starten.”

Vrijwel alle Bergense kinderen zijn inmiddels ondergebracht en in de Hoornse Vaart is inmiddels een compleet nieuwe receptie voor De Beeck ingericht met de vertrouwde frontdesk medewerkers.

“Na een turbulente tijd kijken we nu weer positief naar de toekomst,” besluit Glorie. “De komende periode gaan we de zwemschool De Beeck verder uitbouwen. Ons gezamenlijke doel is uiteindelijk weer terug te keren naar een nieuw zwembad in Bergen.”
Pin It
Bekeken: 2872x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/